Departament de Tecnologies:

Departament de Català:

Departament de Idiomes:

Departament de Musica:

Departament de Socials:

Departament de Castellà:

Departament de Matemàtiques:

Departament de Ciències Experimentals:

 

Llegir més →

EL I Concurs Fotogràfic del Pla Lector ha estat un èxit.

Hem tornat a constatar que els alumnes del centre tenen talent, imaginació i que la lectura els inspira.

Si voleu veure’n les fotografies i esbrinar qui ha guanyat només heu de visitar l’exposició que hem muntat al vestíbul de la Biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet.

Però afanyeu-vos, només hi serà fins aquest divendres!

Si no hi sou a temps, trobareu les fotografies al vestíbul de l’institut a partir de dilluns.

Pla Lector

Llegir més →

Una vintena d’alumnes d’ESO i batxillerat de l’Institut Lluís Domènech i Montaner han participat activament en la IV Jornada de Programació i Robòtica de l’Alt Maresme que s’ha realitzat a Tordera el proppassat 18 de maig de 2017.

En aquesta interessant jornada els alumnes han presentat i exposat els seus projectes tecnològics sobre programació i robòtica que han realitzat durant aquest curs. Enguany, ha comptat amb la presència de 12 centres de primària i secundària de l’Alt Maresme, 250 alumnes expositors i més de 100 alumnes visitants. També han pogut realitzar tallers i assistir a la xerrada “Una capbussada a la robòtica”, a càrrec d’en Xavier Cufí del grup de recerca de visió per computador i robòtica de la Universitat de Girona.

Llegir més →

Els alumnes de 4t d’ESO, Pau Ponsa i Lluc Floris, acompanyats per les seves famílies i la professora Anna Lloveras com a representant de l’Institut, van assistir a l’acte d’entrega de diplomes i guardons dels “Premis Recerca Jove PRJ 2016”, celebrat el proppassat 22 d’abril a l’Auditori de Barcelona. El premi, dotat amb 750 €, els va ser lliurat pel Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

El treball premiat és un projecte de Tecnologia de 4t d’ESO sobre noves tecnologies aplicades a l’energia solar fotovoltaica i a l’eficiència energètica: “Plataforma solar fotovoltaica automàtica eficient”. Els autors són els alumnes Pau Ponsa i Lluc Floris i els tutors són els professors Francesc Garófano i Anna Lloveras.

El premi atorgat, establert en el marc del Pla de Recerca i Innovació de Catalunya, valora la utilització de noves tecnologies, el foment de l’esperit científic del jovent, l’originalitat i el nivell dels treballs, així com l’esforç dels centres per potenciar i promoure treballs i projectes de recerca de qualitat.

Llegir més →
Hola! Sóc Joan Pedrero, el proper dissabte 29 d’abril aniré a donar sang
Em vols acompanyar?
T’espero el 29 d’abril a la marató de donació de sang a Canet De Mar a l’institut Lluís Domènech i Montaner de les 10 del matí a les 22 de la nit.
La nostra sang pot salvar moltes vides ..
Animeu-vos per la causa …

https://www.facebook.com/joanpedrero/videos/1170820163022097/?pnref=story

Llegir més →

El dia 29 d’Abril de 2017 a l’institut Lluís Domènech i Montaner s’organitza una Gran Marató de Donació de Sang. Hi participarà tot el poble: moltes entitats, gent a nivell individual, els alumnes de 3r d’ESO i esperem que vosaltres també.

Aquest gest, el de donar sang, pot semblar petit –no costa gaire i no s’allarga més de vint minuts- però és gran perquè pot ajudar a salvar fins a tres vides.

Qui pot venir a donar? Tothom que tingui 18 anys o més i pesi com a mínim 50 quilos. Els homes poden donar-ne fins a quatre vegades l’any i les dones, tres (sempre i quan es respecti l’interval mínim de dos mesos entre donacions). A més a més, per primera vegada podreu venir a donar plasma.

Què hi trobareu? El fet de poder a donar sang ja és prou important com per acostar-vos al centre. Però si necessiteu més motius heu de saber que ens hi trobareu de deu a deu, que hi haurà menjar per a tots els donants (cal recuperar energies!) i diversos tallers/serveis que els alumnes de 3r d’ESO juntament amb l’Ajuntament de Canet, les entitats del poble i el Banc de Sang i Teixits estem organitzant: servei de guarderia per als més petits, tallers, partits de bàsquet…

Per què hem de donar sang? És necessari ser solidari ja que pots salvar molts malalts: de càncer, nens amb leucèmia o altres malalties, operacions, accidentats… Pensa que alguna vegada pots ser tu qui necessitis aquest petit gest. Necessites més motius?

  • Cada dia es necessiten 1.000 donacions a Catalunya.
  • Per a tu tan sols és un moment, per a molts malalts pot suposar la vida.
  • És bo tant per a tu com per a les persones malaltes.
  • És una manera de estar feliç amb un mateix, ja que estaràs ajudant algú que la necessiti, sense voler rebre res a canvi.
  • A més que si porteu als infants estarem ensenyant a una nova generació que és bo ser solidari i ajudar als altres i que amb poc ja fas molt.

AMB 1 DONACIÓ POTS SALVAR 3 VIDES!!!

Pensa-hi! T’esperem!

Llegir més →

El dijous 27 d’abril celebrarem la “VI Jornada Esportiva Solidària” a l’Institut. Les activitats començaran a les 9:00h, però el centre estarà obert i s’atendrà l’alumnat que vingui des de les 8 fins a les 14:40h.

9:00-9:15h Els alumnes aniran a classe i el professorat de la matèria que toqui passarà llista d’assistència.

9:15-9:45h Esbarjo i esmorzar al pati.

9:45-10:00h Reunió dels alumnes als diferents punts de trobada en funció del curs i/o esport triat.

10:00h 1r ESO comença les competicions. La resta marxen a les diferents seus acompanyats pel professorat.

13:30h Finalitza la Jornada Esportiva.

El centre tancarà a les 14:40 com cada dia.

Llegir més →

CFGM CONFECCIÓ I MODA

CFGS PATRONATGE I MODA

Dissabte 6 de maig de 2017
Horari: 11 – 13 h.
Lloc: CRTTT-Escola de Teixits
Plaça de la Industria, 1 Canet de Mar
Tel. 93 794 01 50

PREINSCRIPCIONS:
CFGM: del 16 al 24 de maig de 2017
CFGS: del 25 al 31 de maig de 2017

Llegir més →

Avui fem la festa de Sant Jordi a l’institut!

Tots els alumnes d’ESO han rebut un llibre de regal escrit per en Miquel Ribas, professor de socials de l’institut, i un punt de lectura commemoratiu dels 25 anys de l’institut.

Llegir més →

El divendres 21 d’abril celebrarem la diada de Sant Jordi a l’institut. Les activitats començaran a les 9:00h, però el centre estarà obert i s’atendrà l’alumnat que vingui des de les 8 fins a les 14:40h.

9:00-9:15h Els alumnes aniran a classe i el professorat de la matèria que toqui passarà llista d’assistència. L’alumnat deixarà les seves pertinences i es tancarà la classe amb clau.

9:15-11:15h Realitzacióde xerrades i actuacions (3r,4t ESO, 1r i 2n Batxillerat).

9:15-9:30h Anadacap a l’envelat (cada grup es reuneix amb el seu tutor per ordre, seguint el protocol d’evacuació. Un cop reunits a Vil·la Flora, els alumnes aniran seient per ordre (1r i 2n ESO).

9:30-11:15h Celebració de Sant Jordi a Vil·la Flora (1r i 2n d’ESO).

11:15-11:45hIntercanvi de llibres (espai: entrada/pati).

11:15-11:45hPati-Esmorzar per a tothom, a càrrec de l’Ampa.

11:45-12:00h Anada cap a l’envelat (cada grup es reuneix amb el seu tutor per ordre, seguint el protocol d’evacuació. Un cop reunits a Vil·la Flora, els alumnes aniran seient per ordre (3r, 4t ESO, 1r i 2n Batxillerat).

12:00-13:45h Celebració de Sant Jordi a Vil·la Flora (3r, 4t ESO, 1r i 2n Batxillerat).

12:00-13:45h Realització de xerrades i tallers (1r i 2n ESO).

El centre tancarà a les 14:40 com cada dia.

Llegir més →

Lloc: CRTTT-Escola de Teixits
Plaça de la Industria, 1 Canet de Mar
Tel. 93 794 01 50

CFGM: del 16 al 24 de maig de 2017
CFGS: del 25 al 31 de maig de 2017

Llegir més →

Els alumnes Yaiza Carmona i Ruben Asensio, de 4t d’ESO, han estat premiats, cadascun d’ells, amb una impressora fotogràfica portàtil HP Sprocket photo printer, valorada en uns 130 €. La Yaiza Carmona ha guanyat un concurs d’Instagram organitzat per l’empresa Hewlett Packard en la primera edició del Youth Mobile Festival Barcelona (YoMo Barcelona), en paral·lel amb el Mobile World Congress, al qual van assistir, el proppassat 2 de març, un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de Tecnologia del nostre institut. I, en Ruben Asensio, ha estat un dels tres guanyadors del concurs HP-YoMo que es va celebrar al mateix estand de la Fira de Montjuïc. Al YoMo Barcelona hi van assistir prop de 20.000 estudiants de tota Espanya.

Llegir més →

Els alumnes del primer curs del batxillerat escènic han participat al XIII Certamen de Lectura en Veu Alta que s’ha fet a Malgrat de Mar, 29 i 30 de maig, on han presentat unes breus peces escèniques (dansa, música, teatre) que han tingut una molt bona rebuda: “han estat variades i molt boniques i permeten veure la capacitat creativa del vostre alumnat […] ens feu passar una molt bona estona, dinàmica i emotiva”.

El balanç dels alumnes també és molt positiu. Sempre és enriquidor poder presentar la feina feta davant d’un públic i en un escenari!!

Llegir més →

L’alumna Mariona Floris de 1r ESO C ha estat la guanyadora de la primera fase del XIIIè Certamen de Lectura en Veu, realitzat a Malgrat de Mar, dijous 30 de març i convocat per La Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Ha estat una experiència molt emotiva, enriquidora i gratificant. I s’ha aconseguit gràcies a la complicitat de tot el grup que n’ha format part, uns alumnes treballadors, amb moltes inquietuds i amb ganes d’engegar i tirar endavant experiències com aquesta. Moltes felicitats!


Llegir més →