DOBLE TITULACIÓ BATXILLERAT / BACCALAURÉAT

Programa d’excel·lència educativa de doble titulació oficial en batxillerat (Espanya) i baccalauréat (França), que permet tenir accés a qualsevol tipus d’estudis superiors dels països francòfons i facilita, ja que acredita el B2 de francès, l’entrada al mercat laboral del país veí.

Descarrega PDF

Terminis

– Encara tenim places disponibles. Veniu a visitar-nos i apunteu-vos.

Llegir més →

Avui divendres és el darrer dia del nostre intercanvi al Maria-Sibylla-Merian Gymnasium. Pels comentaris dels nens, sembla que tot ha funcionat bé. Els alumnes estan contents i valoren molt positivament el seu aprenentatge, no només a nivell lingüístic sino també a tots els altres nivells.

Llegir més →

Aachen és fantàstica. La ciutat embruixa amb la seva història, la seva bellesa i el sorprenent dia estival que ens ha ofert durant pràcticament tota la jornada. Les famílies alemanyes continuen mostrant una màxima preocupació pels seus convidats d’intercanvi. Ens cuiden amb cura.

Llegir més →

Una altra vegada estem a Krefeld. Els nostres alumnes han passat el cap de setmana amb les seves famílies i avui ens hem trobat a l´institut. Tots estan molt contents. Ens han explicat la gran quantitat de coses que han anat fent i que ja us contaràn.

Llegir més →

Convoquem els XXI Jocs Florals que es regiran amb les bases següents:

1.Podrà participar-hi tot l’alumnat de l’institut amb treballs de lliure creació, presentats en català i de temàtica lliure.

2.S’estableixen tres modalitats:
1.Poesia
2.Prosa
3.Poesia Visual (cal·ligrames, collages, fotografies, 3D…)

Llegir més →
BSTIM-2016-02-25-00

El 25 de febrer el CFGM Confecció i Moda vam visitar la fira BSTIM de Igualada que es un salo professional que preten donar la resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de productes tèxtils de punt.

Llegir més →