L’Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar s’adhereix al

COMUNICAT DEL PLENARI DE LES DIRECCIONS DELS INSTITUTS DE SECUNDÀRIA, ESCOLES OFICIALS D’IDIOMES, ESCOLES D’ADULTS I CENTRES CONCERTATS DEL MARESME-VALLÈS ORIENTAL REUNITS A MATARÓ A DIA 21 DE SETEMBRE DE 2017 DAVANT DELS GREUS ESDEVENIMENTS QUE ESTAN TENINT LLOC A CATALUNYA

Les darreres hores i dies hem vist com han estat vulnerats els nostres drets fonamentals.

Hem vist com les forces i cossos de seguretat de l’Estat irrompien en impremtes, regiraven la nostra correspondència, intimidaven els diaris, assaltaven les Conselleries i detenien treballadors i representants públics.

Hem vist com la llibertat d’expressió, el dret a decidir, el dret a pensar i el dret a ser lliure s’han anat coartant i esmicolant davant nostre.

Per tot això, l’Equip directiu, el Claustre, el Consell escolar, el Personal d’administració i serveis en la seva majoria manifestem la nostra indignació i rebuig absolut a la situació que estem vivint. La nostra tasca ens implica en la formació d’una ciutadania crítica i participativa fonamentada en els valors democràtics del respecte, l’entesa, el diàleg i la llibertat.

No podem restar en silenci i mantenir-nos-en al marge. Denunciem la deriva autoritària del govern central i fem la petició de retorn al diàleg i al respecte dels drets fonamentals.

Per tot plegat volem manifestar el nostre suport al Govern i representants de les Institucions catalanes, al Departament d’Ensenyament i a tota aquella gent que treballa per garantir tots aquells drets que ara estan fortament amenaçats.

Només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees és possible educar els nostres infants i joves per tal que esdevinguin autèntics ciutadans solidaris, respectuosos i compromesos amb els altres.

Canet de Mar, 22 de setembre de 2017

Descarrega document: COMUNICAT DIRECCIONS PLENARI MATARÓ – (PDF)

Llegir més →

Dillluns 18 de setembre, va començar la tercera temporada de l’exitosa sèrie de TV3 “Merlí”. Durant aquesta darrera temporada, després de l’emissió de cada capítol s’emet el “Merlinari”, on es debaten els grans temes de la sèrie.

En aquest documental, que també inclou continguts com el “making of” i entrevistes a l’equip de rodatge, els actors protagonistes parlen de les seves peripècies i alumnes de batxillerat opinen sobre les temàtiques que planteja la sèrie.

En aquest primer capítol del “Merlinari” han participat uns quants alumnes de batxillerat del nostre institut donant la seva opinió i punts de vista sobre el tema tractat.

Aquest espai d’opinió, reflexió, expressió i llibertat també tindrà una versió digital, creada a partir de les converses dels mateixos joves a Instagram, que es podran seguir amb etiquetes com #institut, #amics, #pares, #postureig, #sexe i #futur.

Llegir més →

Descarrega Carta a les famílies per l’inici del curs 2017-2018 (.DOC)

 

Inici del curs 17-18 a l’ESO i el BATX

Dimarts, 12 DE SETEMBRE acollida i 1ª tutoria de l’alumnat:

• De 10 a 12h tutoria de 3r i 4t d’ESO i Passarel·les.
• D’11 a 13h tutoria de 2n d’ESO.
• D’11:30 a 13:30h tutoria de 1r d’ESO.
• De 12 a 14h tutoria de Batxillerat.

Dimecres, 13 DE SETEMBRE: classes normals de 8:00 a 14:40h. Recordeu que la porta s’obrirà a les 7:45 i es tancarà puntualment a les 8:00h.

 

Inici del curs 17-18 Cicles Formatius

Lloc: CRTTT- ESCOLA DE TEIXITS (Plaça de la Indústria 1 Canet de Mar)

Dijous, 14 DE SETEMBRE:

• 1r Curs CFGM Confecció i Moda – 10h
• 2n Curs CFGM Confecció i Moda – 15h

Dimarts, 19 DE SETEMBRE

• 1r Curs CFGS Patronatge i Moda – 9 h

Llegir més →

Els alumnes de 4t d’ESO, Pau Ponsa i Lluc Floris, acompanyats per les seves famílies i la professora Anna Lloveras com a representant de l’Institut, van assistir a l’acte d’entrega de diplomes i guardons dels “Premis Recerca Jove PRJ 2016”, celebrat el proppassat 22 d’abril a l’Auditori de Barcelona. El premi, dotat amb 750 €, els va ser lliurat pel Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Llegir més →
Hola! Sóc Joan Pedrero, el proper dissabte 29 d’abril aniré a donar sang
Em vols acompanyar?
T’espero el 29 d’abril a la marató de donació de sang a Canet De Mar a l’institut Lluís Domènech i Montaner de les 10 del matí a les 22 de la nit.
La nostra sang pot salvar moltes vides ..
Animeu-vos per la causa …

https://www.facebook.com/joanpedrero/videos/1170820163022097/?pnref=story

Llegir més →

El dia 29 d’Abril de 2017 a l’institut Lluís Domènech i Montaner s’organitza una Gran Marató de Donació de Sang. Hi participarà tot el poble: moltes entitats, gent a nivell individual, els alumnes de 3r d’ESO i esperem que vosaltres també.

Llegir més →

El dijous 27 d’abril celebrarem la “VI Jornada Esportiva Solidària” a l’Institut. Les activitats començaran a les 9:00h, però el centre estarà obert i s’atendrà l’alumnat que vingui des de les 8 fins a les 14:40h.

9:00-9:15h Els alumnes aniran a classe i el professorat de la matèria que toqui passarà llista d’assistència.

9:15-9:45h Esbarjo i esmorzar al pati.

9:45-10:00h Reunió dels alumnes als diferents punts de trobada en funció del curs i/o esport triat.

10:00h 1r ESO comença les competicions. La resta marxen a les diferents seus acompanyats pel professorat.

13:30h Finalitza la Jornada Esportiva.

El centre tancarà a les 14:40 com cada dia.

Llegir més →

CFGM CONFECCIÓ I MODA

CFGS PATRONATGE I MODA

Dissabte 6 de maig de 2017
Horari: 11 – 13 h.
Lloc: CRTTT-Escola de Teixits
Plaça de la Industria, 1 Canet de Mar
Tel. 93 794 01 50

PREINSCRIPCIONS:
CFGM: del 16 al 24 de maig de 2017
CFGS: del 25 al 31 de maig de 2017

Llegir més →

Avui fem la festa de Sant Jordi a l’institut!

Tots els alumnes d’ESO han rebut un llibre de regal escrit per en Miquel Ribas, professor de socials de l’institut, i un punt de lectura commemoratiu dels 25 anys de l’institut.

Llegir més →