Els alumnes dels cicles formatius de grau mig de Confecció i Moda i de grau superior de Patronatge i Moda vam assistir, dijous 30 de gener, a la masterclass impartida pel dissenyador de moda Joel Miñana a l’Escola de Teixits de Punt.

En Joel Miñana és un jove dissenyador que, a més d’exercir com a docent al Centre de Formació Creatiu i Tècnic Sabadell, treballa i col·labora per empreses, organitzacions i events, com ara, Bridal Fashion Week Barcelona, Escada, Joya Barcelona, Celia Vela…realitzant dissenys i il·lustracions de moda.

En aquesta masterclass, en Joel ens va transmetre la seva experiència i coneixements del procés creatiu d’una col·lecció de moda; des de l’inici de la creació -amb la tria del tema d’inspiració i el públic objectiu-, fins la seva exhibició a les passarel·les. A través d’exemples i una activitat enfocada a l’anàlisi d’una col·lecció, vam aprendre a identificar els elements estètics que conformen una col·lecció a sobre una passarel·la.

Una experiència que ens ha obert un món nou, accessible la majoria de les vegades només a uns privilegiats, i que ens permetrà tenir una visió més professional de la nostra propera sortida a les desfilades de la 080 Barcelona Fashion.