L’obra Desgana de Roger Pou, professor d’Arts Escèniques, va guanyar l’any 2017 el 1r Premi de textos teatrals per a espectacles de petit format, convocat per Saó de Ponent de Mollerusa. Ara, dos anys després, aquesta obra teatral guardonada ha estat publicada per l’editorial Pagès Editors.

DESGANA. Un hivern fred, un hivern de postguerra, un hivern que es presenta més cru per als vençuts. Una guerra que ha canviat una societat, que ha canviat les famílies, les relacions d’abans i les d’ara. Dues visions contraposades, dues cosmovisions, il·lusions que s’esvaeixen en la boira del moment històric. Quatre personatges, quatre maneres d’entendre la vida en un hivern fred, quatre vides marcades per la desgana.

ROGER POU LLAVlNA. Llicenciat en Història, UB. Estudis de Postgrau de Teatre i Educació per l’Institut del Teatre. Lligat des de petit al món del teatre, comença a dirigir companyies de nens i joves, fet pel qual començarà a escriure. Es autor de més d’una vintena de títols per a joves i nens i ha rebut el Premi Bell-lloc de Teatre Juvenil de Sant Pere de Ribes, 2009, amb l’obra El misteri del museu. Des de 2005 és director d’un Taller de Teatre a Arenys de Mar.