La primera setmana de juny els alumnes de 4t van anar de viatge de fi de curs a la Toscana (Itàlia). La primera nit, a l’autocar, quina alegria, quin escàndol, quina excitació i entusiasme! I dormir poc… o gens, uff! Tornant enrere, ens plau saber amb quanta il·lusió i esperança van començar el viatge, il·lusió que no va desaparèixer en cap moment encara que a les nits es dedicaven més a xerrar que a descansar. I van ser molt responsables, malgrat el cansament acumulat, sempre puntuals, no es queixaven i comprensibles pel canvi d’itinerari per qüestions alienes a nosaltres. Sempre ens quedarà Pisa per tornar a trepitjar la terra de Dante. Segur que molts hi tornarem.
(Podeu veure més fotos del viatge a Itàlia en aquest enllaç).

Habitualment, es fan grupets d’amics al centre que interactuen poc entre ells però a la Toscana tots eren un sol grup, tots parlaven amb tots i tots reien junts. I, evidentment, allà érem tots per celebrar l’aniversari de l’Aaron. Una festa amb 60 convidats i unes espelmes per bufar !!!

Ragazzi e ragazze, grazie per essere un gruppo tanto fantastico!