Els alumnes de 1r d’ESO i els de la SIEI vam anar, el divendres 10 de maig, a la platja de Canet de Mar. S’hi celebrava l’European Clean Up Day. Es tracta d’una iniciativa europea, en la que ja fa cinc anys que participem, que es realitza per a conscienciar la població de la importància de cuidar els espais naturals i el medi ambient. Aquest any coincidia amb la Ultra Clean Marathon, així que, a més de netejar de deixalles la platja, vam recollir-ne les que els vaixells havien tret del mar des de Blanes.

Vam poder comprovar que, tot i que la platja no està molt bruta, sempre podem millorar. Recollírem un total de 50 quilos de deixalles, majoritàriament envasos, tovalloletes i burilles.

Va ser una petita iniciativa per a conscienciar-nos de la importància que adquireixen els petits gestos quan es fan col·lectivament.