El dia 25 d’abril, pendents d’un pronòstic desfavorable del temps, l’alumnat de 3r van realitzar tres activitats a la Base Nàutica d’Arenys de Mar dins de la programació d’Educació Física.

Tot i que el temps no va acompanyar, es va mantenir sense pluja (en un moment donat van caure tres gotes…). A causa de la mar de fons, es va haver de demanar permís per poder fer l’activitat dins del port. Per tant, el que inicialment era un inconvenient, es va convertir en una experiència única, doncs normalment no s’hi poden fer activitats en aquest espai. A més a més, com que hi estan fent obres, vam gaudir d’un espai diferent que molt aviat canviarà d’aspecte.
Podeu veure les fotos de la jornada en aquest enllaç.

Treballar activitats a la natura és molt interessant, ens fa adonar que nosaltres no podem decidir sobre ella i això fa que sigui una activitat més emocionant, posant a prova les habilitats motrius i la companyonia, tot adobat amb força alegria.