Enguany la USEE és la SIEI; canvia el nom perquè es transforma la filosofia de treball. Fins ara érem la Unitat de Suport a l’Educació Especial: un espai de suport. Ara som el Servei Intensiu d’Educació Inclusiva: no som una Unitat, som un Servei!

La SIEI atén la diversitat i va més enllà de la seva aula sent present a les aules complementant la tasca educativa, ja que aposta per un procés d’Ensenyament Aprenentatge Inclusiu. Tot el professorat, tot l’alumnat i tota la comunitat educativa formem part del centre, respectant el ritme de cadascú i donant resposta a les individualitats. Entre tots ho fem possible!

Des de la SIEI continuarem amb projectes com l’hort i la bassa, i n’engegarem d’altres per tal d’aprendre a aprendre, saber, saber fer, ser i conviure mentre es desenvolupen competències des d’un punt de vista pràctic, transversal, cooperatiu i experiencial.
Apa, se’ns gira feina! Treballem per a la inclusió.

Equip SIEI