El divendres 20 d’abril es va celebrar la VII JORNADA ESPORTIVA SOLIDÀRIA, adreçada a l’alumnat d’ESO i amb la participació de l’alumnat de 1r de batxillerat en l’organització de l’esdeveniment, dins d’un ambient de companyonia, diversió, respecte i activitat física… tot un aprenentatge!

L’objectiu d’aquesta proposta és oferir a l’alumnat una experiència pedagògica que li permeti interioritzar i desenvolupar valors per aprendre a viure i conviure a través de la pràctica de l’esport.

Aquesta jornada esportiva, de caràcter solidari, també té com a finalitat la recollida d’aliments. El recapte es dóna al banc d’aliments municipal.

Enguany s’ha incorporat, a proposta dels mateixos alumnes, una nova seu: Beisbol a la platja.

Des del Departament d’Educació Física, felicitem a tots els esportistes, i molt especialment als responsables de cada seu esportiva, així com als encarregats dels reportatges, sense oblidar la col·laboració de tot el professorat, i aquest any també del temps, atès que no hi va haver previsió de pluja. Moltes gràcies a tothom!