Els alumnes de 3r d’ESO i els de Física de 1r de Batxillerat van realitzar una interessant activitat STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) al Parc d’Atraccions del Tibidabo (Barcelona).

Aquesta sortida, organitzada pels Departaments de Tecnologies i d’Experimentals, consisteix en analitzar el funcionament i en prendre dades reals d’algunes atraccions del parc: energia cinètica i potencial, palanques i engranatges, vectors i acceleracions, estructures i materials… són alguns dels conceptes treballats. L’alumnat té l’oportunitat de veure sobre el terreny allò que normalment aprenen de manera teòrica a l’aula.

Finalment, i un cop realitzades aquestes tasques, l’alumnat pot pujar a les atraccions estudiades.

Si voleu veure més fotos, seguiu aquest enllaç:

https://photos.app.goo.gl/233KXqR1UtAy8gh3A