L’Institut Lluís Domènech i Montaner de Canet de Mar s’adhereix al

COMUNICAT DEL PLENARI DE LES DIRECCIONS DELS INSTITUTS DE SECUNDÀRIA, ESCOLES OFICIALS D’IDIOMES, ESCOLES D’ADULTS I CENTRES CONCERTATS DEL MARESME-VALLÈS ORIENTAL REUNITS A MATARÓ A DIA 21 DE SETEMBRE DE 2017 DAVANT DELS GREUS ESDEVENIMENTS QUE ESTAN TENINT LLOC A CATALUNYA

Les darreres hores i dies hem vist com han estat vulnerats els nostres drets fonamentals.

Hem vist com les forces i cossos de seguretat de l’Estat irrompien en impremtes, regiraven la nostra correspondència, intimidaven els diaris,
assaltaven les Conselleries i detenien treballadors i representants públics.

Hem vist com la llibertat d’expressió, el dret a decidir, el dret a pensar i el dret a ser lliure s’han anat coartant i esmicolant davant nostre.

Per tot això, l’Equip directiu, el Claustre, el Consell escolar, el Personal d’administració i serveis en la seva majoria manifestem la nostra indignació i rebuig absolut a la situació que estem vivint. La nostra tasca ens implica en la formació d’una ciutadania crítica i participativa fonamentada en els valors democràtics del respecte, l’entesa, el diàleg i la llibertat.

No podem restar en silenci i mantenir-nos-en al marge. Denunciem la deriva autoritària del govern central i fem la petició de retorn al diàleg i al respecte dels drets fonamentals.

Per tot plegat volem manifestar el nostre suport al Govern i representants de les Institucions catalanes, al Departament d’Ensenyament i a tota aquella gent que treballa per garantir tots aquells drets que ara estan fortament amenaçats.

Només des de la llibertat i el respecte a les persones i a les idees és possible educar els nostres infants i joves per tal que esdevinguin autèntics ciutadans solidaris, respectuosos i compromesos amb els altres.

Canet de Mar, 22 de setembre de 2017

Descarrega document: COMUNICAT DIRECCIONS PLENARI MATARÓ – (PDF)