Dillluns 18 de setembre, va començar la tercera temporada de l’exitosa sèrie de TV3 “Merlí”. Durant aquesta darrera temporada, després de l’emissió de cada capítol s’emet el “Merlinari”, on es debaten els grans temes de la sèrie.

En aquest documental, que també inclou continguts com el “making of” i entrevistes a l’equip de rodatge, els actors protagonistes parlen de les seves peripècies i alumnes de batxillerat opinen sobre les temàtiques que planteja la sèrie.

En aquest primer capítol del “Merlinari” han participat uns quants alumnes de batxillerat del nostre institut donant la seva opinió i punts de vista sobre el tema tractat.

Aquest espai d’opinió, reflexió, expressió i llibertat també tindrà una versió digital, creada a partir de les converses dels mateixos joves a Instagram, que es podran seguir amb etiquetes com #institut, #amics, #pares, #postureig, #sexe i #futur.

http://www.ccma.cat/tv3/merlinari/